Diensten

Persoonlijk advies

In Stijl is jouw adres voor

Kleurenanalyse

Met de kleurenanalyse zetten we jouw natuurlijke uitstraling stevig in de verf. Je huidskleur, haartint en oogkleur bepalen welke kleuren perfect bij je passen - en welke niet. De kleurenanalyse van In Stijl bepaalt het kleurenpalet dat je het hele jaar door doet stralen.

Ben je warm of een koel type? Met een huidskleurenwaaier en goud- en zilverkleurige doeken vinden we snel het antwoord. We zoeken je kleurtype en vinden samen je basis-, accent - en topkleuren.

Helemaal in kleur door het leven?  Met een kleurenanalyse van In Stijl, natuurlijk!

Stijlanalyse

Jij bent uniek. En daarom verdien je kledij die perfect op jouw lichaam is afgestemd.  Die je sterke punten in de verf zet en je kleine kantjes naar de achtergrond doet verdwijnen.

Tijdens een stijlanalyse analyseren en meten we je lichaam.  Welk soort gelaat heb je? Wat zijn jouw proporties en hoe ziet je silhouet eruit? Met de juiste kleuren, stoffen en prints vinden we de kleding die perfect bij jouw stijl en karakter past.

We sluiten de stijlanalyse af met een uniek stijlpaspoort, vol tips & tricks voor jouw figuurtype.

Make-up

Laat je adviseren en maquilleren.  Met make-up kan je volop experimenteren. Camoufleren of accentueren.  Make-up geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Er elke dag goed uitzien op je werk, stralen op een feest of  er goed uitzien op een sollicitatie of jezelf gewoon eens verwennen: bij In Stijl vind je het gepaste make-up advies voor elke gelegenheid.

Imagoadvies

Elke gelegenheid vraagt om een specifieke kledingstijl.  Wat wil je uitstralen?  Wat is je impact op anderen?  En hoe verstrek je jouw persoonlijkheid?  Je komt het allemaal te weten tijdens onze boeiende sessie imagoadvies.

Garderobeplanning

Een overvolle kleerkast, en toch nog het gevoel hebben dat je niet weet wat je aan moet? Geen nood, ik kom graag aan huis en samen gaan we door je kleerkast!  We maken je kast overzichtelijk waardoor jij in de toekomst efficiënter kan winkelen en makkelijker combinaties zal maken met je bestaande outfits.

Ga voor jouw stijl met In Stijl. Contacteer ons vandaag nog voor een advies die perfect bij je past!

Homeparty

De homeparty's, je kent ze wel, Tupperware, Victoria Juwelen, Mylène en zoveel andere. Ben je op zoek naar iets anders? Organiseer dan samen met In Stijl een kleur- en/of stijlworkshop voor je vriendinnen, familieleden of collega's. In een groepje van max. 8 personen krijgen jullie meer inzicht in de wonderlijke wereld van kleur en/of stijl.

Verloop van de workshop kleuradvies

Uitleg over de kleuren en de kleurtypes aan de hand van presentatiemateriaal. Quick scan om te bepalen of je een warm of koud type bent en bepalen tot welk type je behoort.

Verloop van de workshop stijladvies

Uitleg over de lichaamsvormen, gelaatsvormen, de persoonlijke stijlen (klassiek, elegant, sportief,...). Quick scan van je lichaam door het opmeten van je schouderomtrek, taille en heupen. Meegeven van tips & tricks.

Handgemaakte oorbellen en accessoires

Sinds kort maken we handgemaakte oorbellen. Ben jij nog op zoek naar dat ene paar oorbellen die perfecte match is met jouw outfit?  Grote, kleine, fijne, korte, lange,... oorbellen, voor elk wat wils. 

Accessoires zijn heel belangrijk. Ze maken je look compleet!

Mix en match met jouw kleuren.

Workshops op locatie

Als eigenaar van een zaak is jouw klant koning.  Je kan je klant extra verwennen door een kleurworkshop te organiseren in je zaak.  

"Samen met Lobke organiseerde ik een tweedaagse kleurworkshop in de winkel. Dit was een schot in de roos! Tevreden klanten en een zeer goeie verkoop als verlengstuk. De reacties waren zo goed dat we gaan voor nog een editie." Lireina-Zedelgem

Kleurworkshops werden al georganiseerd bij Lireina in Zedelgem, Sillie Boetiek in Brugge, Bella-May Fashion in Bredene en Optiek Center Langemark.